DordrechtDordrechtHellevoetsluis Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26 Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26
info@mijnbeleggingscoach.nl
Nummer #1
in Nederland
Ervaring
200 Jaar
Vertrouwd door
2,000+ Klanten
Maak een Afspraak
Risico

Onnodige risico’s bij beleggen vermijden

Na een periode van relatieve rust op de beurzen is de kans op reuring de komende periode groot. Er zijn genoeg thema’s die de rust kunnen verstoren: De verkiezingen in Frankrijk , Donald Trump, Noord Korea, Griekenland, valuta-onrust, het veranderen van stimuleringsmaatregelen, rente ontwikkelingen en de mogelijke uitkomst van fraude list en bedrog.

En beleggers hebben het al moeilijk genoeg. Banken trekken zich terug en beperken zich tot standaard portefeuilles met beperkte service. De markt voor doe het zelf beleggen is daarom flink toegenomen. Maar doe het zelf beleggers nemen nog vaak onnodige risico’s zo blijkt uit onderzoek. Er wordt vaak en emotioneel gehandeld, de spreiding is niet op orde, men ziet door de bomen het bos niet meer,  er wordt op basis van tips gekocht en men probeert de markt te ‘˜timen’.  Dit alles leidt in het algemeen tot teleurstelling.

Onnodige risico’s kunt u vermijden door gebruik te maken van onze beproefde beleggingsmethodes. De marktrisico’s horen bij beleggen en zijn niet te voorkomen. Wel kunt u door gebruik te maken van onze beleggingsmethodes de markrisico’s beperken.