DordrechtDordrechtHellevoetsluis Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26 Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26
info@mijnbeleggingscoach.nl
Nummer #1
in Nederland
Ervaring
200 Jaar
Vertrouwd door
2,000+ Klanten
Maak een Afspraak

Rol van de Coach

MBC begeleidt ondernemers en particulieren die een financiële buffer hebben of willen opbouwen.

Mijnbeleggingscoach (MBC) is een onafhankelijke vermogensbegeleider met een groeiend aantal coaches die binnen hun eigen regio een cliëntenbestand hebben. MBC begeleidt ondernemers en particulieren die een financiële buffer hebben of willen opbouwen. MBC laat zien dat beleggen werkt! Een coach werkt uitsluitend in het belang van zijn/haar cliënten. De coach is de “relationele spil” tussen de cliënt en  de vermogensbeheerder. De vertrouwenspersoon van de cliënt, ook in vermogensbegeleiding. Iedere coach heeft een lokaal netwerk waar onze cliënten gebruik van kunnen maken. Denk aan bemiddeling bij hypotheken, verzekeringen, financiële planning, estate planning en accountant-werkzaamheden.

De coach is niet gebonden aan één partij. Er bestaat een vrije keuze voor een bank of vermogensbeheerder. Zo krijgt de klant het beste van twee werelden: onafhankelijke vermogensbegeleiding gebaseerd op diepgaande kennis over de klant en professioneel vermogensbeheer voor de realisatie van een vermogensdoel.

De coach kan wel helpen bij het vinden van een passende “partij”. MBC heeft veel tijd geïnvesteerd in het opbouwen van een netwerk waarbij MBC uitsluitend samenwerkt met partijen die zich onderscheiden door “toegevoegde waarde” te leveren aan haar cliënten. MBC bewaakt of deze toegevoegde waarde ook geleverd blijft worden.

Werkzaamheden van de coach

Mijnbeleggingscoach.nl
  • Het geven van inzicht: geeft cliënt inzicht of er met sparen en/of beleggen vermogensdoelen kunnen worden bereikt en welke aspecten hierbij aan de orde zijn of komen.
  • Het aanreiken van kennis: wat beleggen met zich mee brengt, de mogelijke vermogensontwikkeling op basis van een gekozen middelenverdeling in diverse scenario"s en de mogelijke risico"s die gekoppeld zijn aan beleggen.
  • Het inventariseren: het opvragen en inventariseren van relevante gegevens die nodig zijn voor het afstemmen van de beleggingen op de wensen en situatie van de cliënt: wat zijn reële doelstellingen, horizon, inleg, kennis en ervaring, financiële positie en welke middelenverdeling past daar bij.
  • Begeleiding: het op basis van de inventarisatie begeleiden van een cliënt in het proces om een geschikte vermogensopbouw oplossing te vinden.
  • Monitoren en Bijsturen: monitoren of de vermogensbeheeroplossing naar de doelen van een cliënt leiden en bijsturen indien dit niet (langer) het geval is. Communicatie en persoonlijk contact met de cliënt staan daarbij centraal. Zij dragen bij aan een sterke cliëntrelatie en zorgen ervoor dat de cliënt ook daadwerkelijk zijn/haar financiële doelen kan bereiken.
  • Monitoren of de betrokken bank of vermogensbeheerder daadwerkelijk toegevoegde waarde levert ten opzichte van de relevante benchmark.
  • Bestaand netwerk openstellen voor onze cliënten, indien dit toegevoegde waarde oplevert.

Resultaten

Inzicht, onpartijdigheid,  monitoring, risicoanalyse en rendementsverbetering. Dat is vermogensbegeleiding door de coach. Daarnaast zorgen wij in de regel voor een reductie van de kosten. Outperformance is het uiteindelijke resultaat.

Kosten

MBC is onafhankelijk en wordt uitsluitend vergoed door haar cliënten. Met banken en vermogensbeheerders wordt stevig onderhandeld over alle tarieven en condities. Eventuele kortingen komen uitsluitend ten goede van onze cliënten.

Heeft u vragen?

Neem contact op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren:

Wout Paret
06 83 90 90 49

Levent Birol
06 14 96 10 26

ContactformulierMijnbeleggingscoach.nl