DordrechtDordrechtHellevoetsluis Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26 Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26
info@mijnbeleggingscoach.nl
Nummer #1
in Nederland
Ervaring
200 Jaar
Vertrouwd door
2,000+ Klanten
Maak een Afspraak

Beheerd Beleggen

Mijnbeleggingscoach ontzorgt

Mijnbeleggingscoach (MBC) is een onafhankelijke vermogensbegeleider met een groeiend aantal coaches. MBC begeleidt ondernemers en particulieren die een financiële buffer hebben of willen opbouwen. MBC laat zien dat beleggen werkt.

Een coach werkt uitsluitend in het belang van haar cliënten.
De coach is de “relationele spil” tussen de cliënt en  de vermogensbeheerder. 

De coach is niet gebonden aan één partij. Er bestaat een vrije keuze voor een bank of vermogensbeheerder. Zo krijgt de klant het beste van twee werelden: onafhankelijke vermogensbegeleiding gebaseerd op diepgaande kennis over de klant en professioneel vermogensbeheer voor de realisatie van een vermogensdoel. 

De coach kan wel helpen bij het vinden van een passende “partij”. MBC heeft veel tijd geïnvesteerd in het opbouwen van een netwerk waarbij MBC uitsluitend samenwerkt met partijen die zich onderscheiden door “toegevoegde waarde” te leveren aan haar cliënten. MBC bewaakt of deze toegevoegde waarde ook geleverd blijft worden.

Goede voorbeelden hiervan zijn:

Dimensional

 • Dimensional is een vooraanstaand, wereldwijd opererend beleggingsbedrijf dat de beste ideeën uit de financiële wetenschap in de praktijk brengt. Dimensional is opgericht in 1981, heeft 1400 medewerkers in 13 kantoren in negen landen en heeft € 515 miljard vermogen onder beheer. Sinds 1981 vertalen zij academisch onderzoek in praktische beleggingsoplossingen. Zij proberen waarde toe te voegen door onze geïntegreerde, marktgedreven aanpak consequent toe te passen op een ruim aanbod van zowel wereldwijde als regionale aandelen-en obligatiestrategieën, die gericht zijn op het behalen van een hoger verwacht rendement. Voor Dimensional zijn de vermogens die zij beheren meer dan alleen maar aandelen in een portefeuille. Wij zien zich zelf als de bewakers van de spaarcenten, opofferingen en dromen van beleggers. Zij nemen die verantwoordelijkheid serieus.

Blackrock

 • Het beste van BlackRock in een reeks actief beheerde profielfondsen met lage kosten Keuze uit drie risicoprofielen van risicomijdend tot ambitieus Verdeling over verschillende beleggingscategorieën zoals aandelen en obligaties Actief beheerde beleggingen Indexfondsen en ETF's van iShares als bouwblokken Een ervaren team met een lang trackrecord Volledige transparantie en regelmatige rapportage.

Stroeve  Lemberger

 • Stroeve Lemberger is een onafhankelijke, volledig zelfstandige vermogensbeheerder. Een bedrijf met het karakter van een familiebedrijf waar inmiddels de 7e generatie Stroeve werkzaam is. Zij streven naar continuïteit. In ambacht en in kwaliteit. Daaruit halen zij hun bestaansrecht. Dat en een gezonde en nuchtere kijk op het vak. MBC vindt Stroeve Lemberger toegevoegde waarde bieden omdat deze vermogensbeheerder maatwerk levert met gedegen vakkundigheid, wat zich heeft vertaald naar een jarenlang goed trackrecord. Een van de specialiteiten van Stroeve Lemberger is de selectie van individuele aandelen Wereldwijd waarmee over een lange periode een mooie outperformance is gerealiseerd.

Heeren Vermogensbeheer

 • Vakmanschap in Vermogensbeheer. Het comfort van de allerbeste schoenen, de finesse van een maatpak, de ontroerende klank van een handgemaakte viool. Dat is de kracht van maatwerk. Elk exemplaar is uniek. Je voelt de passie van de vakman. Het is hun ambitie om uw vermogen op dezelfde manier te beheren; maatwerk vanuit een begrijpelijke strategie en met persoonlijke aandacht. Zij beleggen voor u in kwaliteitsaandelen met een goed dividend en in breed gespreide obligatie ETF’s.

OAKK Beheerd Beleggen 

 • OAKK Beheerd Beleggen geeft u rust en ruimte om uw vermogen doelgericht te laten groeien. Zij beleggen uw vermogen op basis van uw vermogensplan dat u samen met uw coach heeft voorbereid. OAKK Beheerd Beleggen belegt vermogen voor natuurlijke personen in Box 1 en Box 3, en voor rechtspersonen. Zowel voor de kleine als voor de grote belegger is deze methode interessant. Mede door de degressieve beheervergoeding. Dit kan met een eenmalige storting en of met een maandelijkse inleg.

NNEK Vermogensbeheer Maatschappelijk Verantwoord Beleggen

 • NNEK is een onafhankelijk vermogensbeheerder. NNEK staat voor doelbewust, maatschappijbewust en prijsbewust vermogen opbouwen. NNEK is vooral geschikt voor beleggers die streven naar een lange termijn doelstelling zoals bijvoorbeeld pensioenopbouw. Dit kan met een eenmalige storting en of met een maandelijkse inleg. Zowel voor de kleine als voor de grote belegger is NNEK vermogensbeheer interessant, mede door de gemaximaliseerde beheervergoeding.

Capital Circle

 • Waar Nederlandse MKB-bedrijven en investeerders elkaar vinden. waar zekerheden en rendement centraal staan.

Voordegroei

 • Voordegroei brengt het MKB en vermogen samen. Met een groot netwerk van zowel vermogende particulieren als institutionele investeerders, helpen wij ondernemers aan de benodigde financiële middelen om hun ambities te realiseren. Afhankelijk van de bedragen die gezocht worden, zoeken wij de best passende financiering.

Hodl.nl

 • De toekomstbestendige cryptocurrency vermogensbeheerder. Wij geloven dat regulatie essentieel is voor het succes van de crypto-markt. Onze fondsen voldoen aan de laatste wetgeving en bieden beleggers een veilige manier om te diversifiëren met cryptocurrency.

Index People

 • Wereldwijd gespreide index beleggingsportefeuille afgestemd op de economische productiviteit wereldwijd. Bij Index People hanteren we één helder uitgangspunt: het rendement van een belegging komt volledig ten goede aan de belegger. Onze benadering is gericht op het efficiënt beheren van uw portefeuille en het vermijden van overbodige transacties. Op deze wijze kunt u meer rendement uit uw belegging halen. Dat is de vernieuwende werkwijze van Index People.

Kapitaal op Maat

 • Kapitaal Op Maat is hét platform voor ondernemers in het MKB die op zoek zijn naar een financiering. Via crowdfunding lenen investeerders, in ruil voor rendement, geld uit aan ondernemers. Dat noemen wij bankvrij financieren.

Pensioenbeleggen.nl

 • Grondleggers van indexbeleggen in Nederland. Het beheren van vermogen doen wij uitsluitend via index-oplossingen. Wij kiezen indien mogelijk voor indexfondsen in plaats van beursgenoteerde indextrackers (ook wel ETF’s genoemd). Indexfondsen kopen wij rechtstreeks bij vooraanstaande aanbieders (en niet op de beurs). 

Werkzaamheden van de Coach

 • Het geven van inzicht: geeft cliënt inzicht of er met sparen en/of beleggen vermogensdoelen kunnen worden bereikt en welke aspecten hierbij aan de orde zijn of komen.
 • Het aanreiken van kennis: wat beleggen met zich mee brengt, de mogelijke vermogensontwikkeling op basis van een gekozen middelenverdeling in diverse scenario”s en de mogelijke risico”s die gekoppeld zijn aan beleggen.
 • Het inventariseren: het opvragen en inventariseren van relevante gegevens die nodig zijn voor het afstemmen van de beleggingen op de wensen en situatie van de cliënt: wat zijn reële doelstellingen, horizon, inleg, kennis en ervaring, financiële positie en welke middelenverdeling past daar bij.
 • Begeleiding: het op basis van de inventarisatie begeleiden van een cliënt in het proces om een geschikte vermogensopbouw oplossing te vinden.
 • Monitoren en Bijsturen: monitoren of de vermogensbeheeroplossing naar de doelen van een cliënt leiden en bijsturen indien dit niet (langer) het geval is. Communicatie en persoonlijk contact met de cliënt staan daarbij centraal. Zij dragen bij aan een sterke cliëntrelatie en zorgen ervoor dat de cliënt ook daadwerkelijk zijn/haar financiële doelen kan bereiken.
 • Monitoren of de betrokken bank of vermogensbeheerder daadwerkelijk toegevoegde waarde levert ten opzichte van de relevante benchmark.
 • Bestaand netwerk openstellen voor onze cliënten, indien dit toegevoegde waarde oplevert.

Resultaten

Inzicht, kennis overdracht, onpartijdigheid,  monitoring, risicoanalyse en rendementsverbetering. Dat is vermogensbegeleiding door de coach. Daarnaast zorgen wij in de regel voor een reductie van de kosten. Outperformance is het uiteindelijke resultaat. 

Kosten

MBC is onafhankelijk en wordt uitsluitend vergoed door haar cliënten. Met banken en vermogensbeheerders wordt stevig onderhandeld over alle tarieven en condities. Eventuele kortingen komen uitsluitend ten goede van onze cliënten.

Heeft u vragen?

Neem contact op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren:

Wout Paret
06 83 90 90 49

Levent Birol
06 14 96 10 26

ContactformulierMijnbeleggingscoach.nl