DordrechtDordrechtHellevoetsluis Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26 Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26
info@mijnbeleggingscoach.nl
Nummer #1
in Nederland
Ervaring
200 Jaar
Vertrouwd door
2,000+ Klanten
Maak een Afspraak
Sjoerd Kusters

Sjoerd Kusters

Beleggingscoach

Sjoerd heeft als aandachtsgebied Limburg en het aangrenzende deel van België. Al vanaf zijn tienerjaren heeft Sjoerd een fascinatie voor de beurs. Zijn diepgaande interesse in de financiële markten leidde onder meer tot opgedane beleggingservaringen in het bankwezen, als trader, bij een pensioenfonds, en bij een vermogensbeheerder.

De vercommercialisering van de sector deed hem tegen de borst stuitten en uiteindelijk bracht de crisis dermate veel onzekerheid met zich mee dat de keuze om zich te verbinden als financieel consulent aan de Universiteit van Maastricht een logische zet was.

Zijn passie voor de beurs en de onafhankelijke positie van Mijn Beleggingscoach zorgde voor een match.

“Bij Mijn Beleggingscoach zet ik mijn opgedane kennis en expertise in om particuliere beleggers bij te staan. Met een persoonlijke benadering, met rust en resultaat gedreven, de particuliere belegger bij staan in het reilen en zeilen op een dynamische beurs, geeft mij enorm veel voldoening.

Sjoerd is getrouwd met Sylvie. Samen met hun dochters Julie en Guusje zijn ze woonachtig in het bourgondische Zuid Limburg. In zijn vrije tijd is hij sportief aangelegd, zo speelt hij zaalvoetbal en rent hij graag hard in de nabije bosrijke omgeving.

Contact Info

Telefoon : 06 55 87 82 81
Email : sjoerd@mijnbeleggingscoach.nl