DordrechtDordrechtHellevoetsluis Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26 Ma - Vr : Kantooruren W. Paret | 06 83 90 90 49 L. Birol | 06 14 96 10 26
info@mijnbeleggingscoach.nl
Nummer #1
in Nederland
Ervaring
200 Jaar
Vertrouwd door
2,000+ Klanten
Maak een Afspraak
Koos Bakker

Koos Bakker

DGA | Beleggingscoach

Koos is financieel begeleider en mede-eigenaar van MijnBeleggingscoach.nl. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de dienstverlening en research. In januari 2013 was hij de oprichter van MijnBeleggingscoach.nl. Zijn passie is om klanten te begeleiden bij het bereiken van financiële doelen.

 
Koos is sinds 1980 werkzaam in de financiële dienstverlening en heeft verschillende functies bekleed, onder andere als adviseur particulieren, adviseur zakelijk, senior vermogens- en beleggingsspecialist, directeur specialisten en hoofd beleggingsadvies Rotterdam, Zeeland en Drechtsteden. Koos heeft bedrijfskunde gestudeerd en heeft alle relevante opleidingen die nodig waren voor zijn functies doorlopen en behaald. De afgelopen 6 jaar heeft hij zich verder gespecialiseerd in uitgekiende beleggingsmethodes.
Koos heeft diverse bestuursfuncties bekleed, zo was hij secretaris van de Stichting Vrienden Hockeyclub Rotterdam en is hij momenteel actief als LION. Koos investeert in innovatie en sport dagelijks.

Contact Info

Telefoon : Klik hier!
Email : info@mijnbeleggingscoach.nl

Scroll Up